مهندس غلامرضا عباسی، با اشاره به تأثیرات منفی قطعی برق بر کسبوکارها و فعالیتهای کشاورزی، اظهار کرد: قطعی برق و اختلال در شبکههای برقرسانی هزینههای سنگین و خسارات قابل توجهی را برای سازمانها به همراه دارد. در این راستا، سازمان موقوفات ملک برای مقابله با این چالش در دو بخش فناوری اطلاعات و کشاورزی، اقدامات موثری را در دستور کار خود قرار داده است.
اقدامات فناورانه برای مقابله با اختلالات برق
وی گفت: برای تأمین برق اضطراری تجهیزات و سرورها، نصب UPS بهصورت موازی در اتاق سرور انجام شده است. همچنین مصرف تجهیزات نصبشده، بررسی و متناسبسازی شده تا مصرف برق ، بهینه شود. علاوه بر این، چکاپ دورهای تجهیزات تأمین برق اضطراری و باتریهای مرتبط در دستور کار قرار دارد تا پایداری سیستمهای فناوری اطلاعات تضمین شود.
راهکارهای نوین در کشاورزی
عباسی با اشاره به اهمیت برنامهریزی برای کشاورزی پایدار در شرایط قطعی برق، افزود: با در نظر گرفتن زمان طلایی برای کشت و آبیاری محصولات پاییزه، سازمان با اصلاح الگوی کشت و توسعه سیستمهای نوین آبیاری، توانسته است اثرات قطعی برق را کاهش دهد. همچنین، تغییر رژیم بهرهبرداری از منابع آبی و مدیریت منابع، گام دیگری در این مسیر بوده است.
مدیرعامل سازمان موقوفات ملک گفت: در راستای بهرهگیری از انرژیهای تجدیدپذیر، مطالعات اولیه نصب پنلهای خورشیدی برای تأمین بخشی از برق واحدهای کشاورزی آغاز شده است. این اقدام نه تنها به تأمین برق پایدار کمک میکند، بلکه گامی در جهت استفاده از انرژیهای پاک و حمایت از محیط زیست خواهد بود.
عباسی در پایان بر ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی برای تأمین زیرساختهای پایدار تأکید کرد و اظهار داشت: سازمان موقوفات ملک همواره در تلاش است تا با بهکارگیری فناوریهای نوین و استفاده از منابع طبیعی به شیوهای مسئولانه، خدمات خود را به بهترین نحو ارائه کند و از خسارات ناشی از قطعی برق جلوگیری نماید.